Ben je enthousiast over je visie of zoek je wat inspiratie op over hoe je je huisruimte kunt transformeren tot verbluffend? Marcel Van Hooijdonk is hier met super opwindende renovatie-ideeën die klein, discreet en gegarandeerd eenvoudig uitvoerbaar zijn.

Bouw een extensie

Uitbreidingen zijn de perfecte opties als je je huis het beste wilt laten groeien, omdat het eenvoudig kan worden toegevoegd aan de begane grond van je huis, behalve dat je een keuze kunt maken voor het bouwen van een nieuwe kamer, slaapkamer, speelkamer voor jongere leden van de familie. Mogelijkheden voor uitbreidingen zijn eindeloos, inclusief ruime keuken of leefruimte. Voordat u probeert het proces voor het bouwen van een extensie uit te voeren, moet u over een bouwvergunning beschikken, anders moet u een kennisgeving van tenuitvoerlegging indienen.

Toevoeging van Conservatorium

Een serre is ideaal om eigendommen te helpen een luchtig gevoel te krijgen en stimuleert natuurlijk licht in huis. Omdat de prijzen van woningen elke dag hoger worden en met serres kunt u extra leefruimte krijgen zonder te verkopen. Toevoeging van serre zal in uw voordeel werken.

De meest populaire stijl in de serre is de volledige lengte, de ramen van vloer tot plafond die de omstandigheid van de ruimte afdekken, bieden u de mogelijkheid om het hele jaar door buiten te leven.

Toevoeging van verwarming en airconditioning zorgt ervoor dat u nooit meer kunt genieten en ontspannen.

Upgrade Verlichting

Het opwaarderen van bliksem in uw huis is een van de kostenbesparende renovatie-ideeën die niet alleen het uiterlijk van uw huis verbeteren, maar als u overstapt op LED-lampen, bespaart het ook aanzienlijke kosten op grote energierekeningen omdat ze gemaakt zijn van niet- giftige materialen en zijn 100% recyclebaar.

De verlichtingsopties zijn niet beperkt tot alleen lampen, maar omvatten ook een wandlamp of lampen. Een grote en levendige lamp kan nieuwe afmetingen geven aan uw woonkamer en slaapkamer.

Keuken verbouwen

Een renovatie van de keuken is nog steeds een ongelooflijk populaire renovatieoptie, vooral voor degenen die al jaren in deze plaats wonen. Keuken is het meest gebruikte gedeelte van het huis en wordt verouderd. U kunt uw keuken opnieuw indelen met een schone lei. Keukens zijn gevuld met een ingewikkeld elektrisch en watersysteem en vereisen uiteraard deskundige hulp met extra arbeids- en materiaalkosten om een ​​volledig functionerende en veilige keuken te hebben.

Marcel stelt voor om je keuken te renoveren met upgrades zoals een ontbijtbar, een stijlvolle zithoek ideaal voor gezinnen om samen te komen. U kunt ook een poging wagen om de gemoderniseerde keuken te gebruiken, waar u elke weinig beschikbare ruimte voor uw voordeel kunt gebruiken. Er zijn tal van handige opslagideeën om uw kleine keuken geweldig in functionaliteit te maken.

Renoveer je huis vandaag nog!

Woningrenovatie is niet saai of saai. Het kan spannend en geweldig zijn met Marcel Van Hooijdonk, een man met duizenden ideeën voor creatieve huisvernieuwing. Vergeet niet alleen te gaan voor de baan is geen gemakkelijke optie; je moet professionals aannemen omdat ze zowel kennis als ervaring hebben.

Published by marcelvan

Marcel Van Hooijdonk is hier met super opwindende renovatie-ideeën die klein, discreet en gegarandeerd eenvoudig uitvoerbaar zijn.

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: